BiOrganik BIO gluténmentes hajdinakása 200g

559 Ft

A hajdina eredetileg nem tartozik a gabonafélék közé (a keserűfűfélék családjába tartozik), de mégis nagyon hasonló, mint külalakra, mint beltartalmi értékre és a felhasználási lehetőségek tekintetében is.

A kása készítésekor semmilyen adalékanyagot nem adunk hozzá a hajdinához és nem is veszünk ki belőle semmit, tehát minden érték, amely a hajdinában természetes formában megtalálható, a kásában is benne van. Így már nem csak köretként, hanem reggelire is fogyaszthatsz rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gabonát!

Elkészítés: Öntsük fel kétszeres mennyiségű forró vízzel vagy növényi tejjel és hagyjuk állni 5-10 percig. Ízlés szerint fogyaszthatjuk édesen vagy sósan, ízesíthetjük karobporral, fahéjjal, gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Sűrítésre is használható.

Összetevők: hajdina* *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból. Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01

Tápanyagtartalom (100 g-ban):

Energiaérték: 1425 kJ / 340 kcal
Zsír: 1,7 g
- amelyből telített zsírsavak: 0,3 g
Szénhidrát: 71 g
- amelyből cukor: 0,4 g
Fehérje: 9,1 g
Só: 0,005 g

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Magyarország Bio és gluténmentes

Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek! Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan! A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg! Ha bármilyen kérdésük adódna ezzel  kapcsolatban, úgy kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

További információk

Tömeg 0,2 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BiOrganik BIO gluténmentes hajdinakása 200g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük