Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor 300gr

1.369 Ft

Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz!

Cikkszám: SZFFVPFSRT300 Kategória: Címkék: , , , ,

Felhasználási javaslat: Répás növényi fasírt recept, hozzávalók:

  • 100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
  • 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
  • 65 g aprított (vagy reszelt) répa
  • 5 g friss aprított petrezselyemlevél
  • 10 g citromlé
  • 80 g víz
  • Sütéshez: kókuszolaj

Elkészítés: Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket). Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral. Pihentessük 15 percig. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat. Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 – 2,5 percig süssük a fasírtokat. Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni. Kiszerelés: 300g. Tárolás: Száraz, hűvös helyen!

Átlagos tápérték 100 g fasírt alapporban
Energia: 1471 kJ / 348 kcal
Zsír

  • amelyből telített zsírsavak
3,2 g

0,8 g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok
54 g

2,5 g

Rost 9,7 g
Fehérje 21 g
2,21 g

További információk

Tömeg 0,3 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szafi Free Vegán proteines növényi fasírt alappor 300gr” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük