Szafi Reform Bourbon-vaníliás puding por édesítőszerrel 70g

669 Ft

Vanília őrleménnyel készült gluténmentes, rostban gazdag pudingpor.
A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, tartósítószert, mesterséges színezőanyagot, ízfokozót és hozzáadott cukrot!
Összetevők: Vanília ízű édesítőszer (eritrit, természetes vanília aroma), tápióka keményítő, bambuszrost, sűrítő anyag (konjak gumi), bourbon vanília őrlemény, kurkuma.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Puding recept:

  • 35 g Szafi Reform vaníliás pudingpor
  • 1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)
  • kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)

Elkészítés: A hideg folyadékban keverjük el a pudingport és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Amikor már sűrű krémes húzzuk le a tűzről és úgy kevergessük tovább, ne várjuk meg, hogy teljesen megkeményedjen. Hidegen melegen egyaránt fogyasztható.
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Átlagos tápérték 100g termékben 1 adag kész pudingban (185g)*
Energia 584 kJ (140 kcal) 283 kJ (68 kcal)
Zsír: 0,1 g 1,7 g
 – amelyből telített zsírsavak 0,1 g 0,2 g
Szénhidrát: 76,6 g 37 g
– amelyből cukrok– amelyből poliolok 0,2 g51,7 g 0,2 g28,1 g
Rost 19,3 g 7,4 g
Fehérje 0,2 g 0,7 g
0,04 g 0,2 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve.

A poralap 100g energiatartalmából 154 kJ / 39 kcal energia származik élelmi rostokból.
A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 51,7 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
Egy adag kész puding (185 g) szénhidrát-tartalmából 28,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

További információk

Tömeg 0,07 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szafi Reform Bourbon-vaníliás puding por édesítőszerrel 70g” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük